GLOBAL ONE – najnovije vijesti (7.11.)


***** NAJNOVIJE VIJESTI **** 7.11.2012.

Krenuli su zaista uzbudljivi dani sa kompanijom GlobalOne. Došao je dan kada kreću kalkulacije zarada za sve naše članove. U toku današnjeg i sutrašnjeg dana, svi članovi će imati uvid u svoje zarade a iste će biti isplaćivane već 10-tog na račune… Ovo su zaista neverovatne vesti koje smo očekivali sa velikim nestrpljenjem.

Svi članovi koji NISU izvršili

uplate svojih članskih paketa, neka to ODMAH učine, sada je pravo VREME za to. Samo aktivni članovi, oni koji su uplatili jedan od 5 ponudjenih članskih paketa učestvuju u raspodeli novca i isplati zarada! Kao što znate, najmanji članski paket iznosi svega 10 dolara i gotovo sam SIGURAN da nema osobe koja nije u stanju pronaći rešenje kako da pronadje taj novac, ukoliko zna da će već prvog meseca dobiti više od uplaćenog iznosa…

Osobe koje su unele svoje kartice u sistem a još im nije naplaćeno članstvo koje su odabrali, neka ne brinu, njima će takodje biti isplaćen svaki dolar zarade. Naplata članarina je PROCES i za njega je potrebno vreme, mnoge zemlje su uključene i razni platni sistemi. Kompanija vodi računa o svakom članu i niko neće biti ostavljen ili oštećen za zarade!

Najuzbudljivija vest je da nam je izmenjen sajt. Uprogramirana je kompletna statistika kroz koju možemo ispratiti svoju mrežu, zarade, kompenzacioni plan, videti ko je uplatio a ko nije, statistiku maching bonusa itd. Ovo je zaista neko vreme očekivana izmena i sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da smo je i DOČEKALI 🙂

Zarade će prvobitno biti isplaćivane od dva izvora. Prvi je od infinity kompenzacionog plana a drugi vid zarade će dolaziti od maching bonusa.

Sve kvalifikovane platine će dobiti zarade od svojih 5 generacija, 20 % maching bonusa. Kompanija će isplaćivati svim čalanovima zarade, onima koji čak i nisu još kvalifikovani tj. nije im naplaćeno članstvo. To je neverovatno i pokazuje Veličinu kompanije, nikada do sada nismo upoznati da je jedna kompanija isplaćivala novac članovima koji su u procesu naplate članstva tj. da novac od članarina praktično nije na kompanijskom računu …

Oni koji su se u prethodnom periodu potrudili da promovišu kompaniju i uključe članove, sada će biti bogato nagrađeni kroz isplate maching bonus zarada. Svi ostali koji nisu do sada podelili ovu priliku sa svojim prijateljima, rodbinom i poznanicima, SADA je pravo vreme za to. Ne dozvolite da Vam sutra neko od prijatelja čuje od drugih osoba. Mi koji smo upoznati sa ovom prilikom pre većine drugih ljudi, imamo neku vrstu odgovornosti da podelimo ovu informaciju sa ostalima i da im pružimo rešenje za novčane probleme. Svi smo svedoci kako su ova vremena za mnoge postala finansijski neodrživa, mnogi danas ne mogu sa svojim platama da “pokrivaju” ni osnovne životne potrebe. Stoga, ne dozvolite da Vaši najmiliji ne budu upoznati sa ovom poslovnom prilikom koja će im na jednostavan i profitabilan način omogućiti dodatnu zaradu i prihode!

Naše je samo da podelimo informaciju sa svim poznanicima a na njima je odluka da li će prepoznati priliku ili neće.

Internet tehnologija je omogućila da sve ljude koje poznamo možemo obavestiti u samo nekoliko klikova mišem. Iskoristite moć i snagu koju nam pruža internet!

http://ultimatepowerprofits.com/haso11

Za Vaš uspjeh
Haso Aguero Cajlakovic

Ultimate Power Profits

Global ONE

SVIJEZE NOVOSTI – 12.10.2012

Kratki sazeci NAJNOVIJIH Informacija sa Zadnjeg kompanijskog Webinara – (Petak, 12.10.)

Faza 2:

Faza 2, koja je najavljena i koja STARTA za nekoliko dana, biti ce podijeljena u DVA dijela: A i B dio.

Dio A:

U potpunosti su pripremljeni „Elements of Wealth“, koji su sadrzaj Clanskih paketa i svakog trenutka mogu biti dostupni za preuzimanje. Radi se na zavrsnoj fazi programiranja i implementacije materijala na site. Provjerite s vremena na vrijeme u svom Back-Officu UPP-a, da li je materijal Dostupan ?!

Dio B:

U ovom ce se periodu raditi na Funkcionalnosti Back-offica. U Back-office ce biti programirane i implementirane razne Nove statistike i mogucnosti, a neke od njih su slijedece:

·     Mogucnost da se Vide SVI Direktno upisani Clanovi;

·     Mogucnost da se „skroluje“ u dubinu mreze kako bi se dobio kompletan uvid u rast mreze;

·    Kompletan uvid u datum registracije Clanova, Aktivacije i Clanske razine;

·       Uvid u SVE svoje Zarade, od trenutka Aktivacije Clanstva;

·       Prikaz svih propustenih Zarada  osobe koje nisu, iz tko zna kojih razloga, aktivirale svoj racun, imati će uvid u sve propustene zarade. Također, visi sponzori ce moci pratiti tko Nije Aktivirao svoj racun, te ce tako moci pomoći svom timu.

Sve u svemu, Back-office ce biti zaista Fantastican, sa svim mogucim alatima, neophodnim za ozbiljnu izgradnju svoje mreze i velikog i profitabilnog poslovanja!

Faza 3:

Takodjer je Podijeljena u DVA dijela: A i B dio …

Dio A:

Krecu Infinity i Spinfinity sa Redovitim Rotacijama  krecu Prve Zarade, a nas se Balans u eWalletu počinje puniti 🙂

Trenutacno je na snazi Intenzivno Testiranje sustava i SVE ide u najboljem redu! Taj Dio A -Faze 3, navodno dolazi brze nego sto mozemo zamisliti.

Dio B:

Stize NOVI Web-site  „Brand New Website“ !!!!! Potpuno NOVI i kako se cini, Izuzetno MOCAN site; veoma dinamican, sa Vise Profitnih centara  u zavrsnoj fazi izrade!

Sa ovim dijelom Sve STARTA u Punom Potencijalu i prema planu. Nakon toga mozemo ocekivati samo poboljsanja, razne dorade i dodavanja novih profitnih centara i proizvoda.

Na kraju je dat Jedan osvrt za one koji zele graditi svoju mrezu, i koji grade jedan poslovni projekat sa kompanijom GLobalOne. Receno je da za ODLICNE Zarade nitko, bas nitko, nema potrebe uclaniti vise od TRI Direktna clana, te da pomogne tim ljudima uciniti isto. Zatim da isti model prenesu, poput vala, na razine 3, 4 i 5. Tako ce mo stvoriti jednu Veliku i mocnu mreznu strukturu, pravu „Vojsku Clanova“, koja ce nam desetljecima Donositi Fantasticnu Zaradu.

Imamo i Vaznu Informaciju za sve one koji imaju Poteskoća sa placanjem svojih Ulaznih paketa. Iz supporta su nam jasno odgovorili da rade na tom problemu, i da ce to definitivno biti rijeseno za nekoliko dana. Nitko od ovih clanova nece biti uskracen ni za sto, niti ce imati bilo kakve sankcije.

Ovo bi bile Ukratko – Najnovije Informacije iz kompanije, koje su objavljene na zadnjem kompanijskom webinaru. Vjerujem da su Vam ove Informacije popravile raspolozenje :))

Osobno se jako radujem pravcu u kojemu se razvija situacija, i apsolutno sam Uvjeren da ce kompanija GlobalOne Mnogima pomoci Ostvariti Ozbiljne Dodatne Prihode, koji su nam svima, u ovim teskim vremenima, gotovo neophodni – dobro dosli :)) … 

SVE NOVOSTI I OBAVIJESTI

NA JEDNOM MJESTU

OVDJE

NE Zaboravite ovu poruku Proslijediti svim svojim Direktnim Clanovima!

======================================

PRILIKA ZA SVAKOGA

ZARADJUJETE I BEZ REFERALA

SAMO TAKVI POSLOVI U PONUDI

VRLO JEDNOSTAVNO – UNOSNO

NOVOSTI

Global ONE

START kompanije ce se Dogoditi u TRI FAZE:

Vise Info o  PRVOJ FAZI OVDJE:

https://posaobalkan.wordpress.com/global-one-prva-faza/

OVAJ SYSTEM RADI I BEZ REFERALA

Kao FREE Clanovi

Mozete se Upisivati kad god – Zauzeti Poziciju i

Dalje Slati SVOJ Referal Link i Upisivati NOVE Clanove

http://ultimatepowerprofits.com/haso11

Po NAJAVAMA Ovo ce Biti Isto

JEDAN od ODLICNIH nacina ZARADE

 

Comments
  1. jfd98ayhcim says:

    Websites we think you should visit…

    we like to honor many other internet sites on the web, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out…

Leave a comment